Levering
Gratis levering vanaf 149€ excl. BTW
Contact
Contact met ons op per e-mail
Tevreden
Tevreden of Terugbetaald
Onmiddellijk
Onmiddellijk Offerte

Tevreden of geld terug

Als er een probleem voor de ontvangst van uw bestelling, moet u per aangetekende brief met ontvangstbewijs binnen de 3 dagen geen schijnbare anomalie (Lack (op de levering), beschadigd product ...). Het is essentieel dat u uw bestelling / uw product op de afwijking in de staat waarin u het ontving houden.

Als het een andere persoon die uw pakket ontvangt is van essentieel belang dat het proces worden gedaan in uw naam en maak de goederen zo zorgvuldig als ze kwamen naar hem terug.

Als u wilt terugkeren het item zal voorafgaande goedkeuring van Embaleo vereisen. Voor de terugkeer van uw pakket, neem dan contact met ons op via telefoon of e-mail (contact@embaleo.com). Dan zullen wij u een terugkeer nummer van uw pakket te geven. In sommige gevallen zal Embaleo committeren aan de kosten van de terugkeer naar zijn kantoor.

 U krijgt altijd een garantie "Geld terug" 14 dagen na ontvangst van de bestelling.

Er is geen enkele contractuele garantie op de producten. Ze stemt ermee in dat de fabrikant behalve voor producten die profiteren van een garantie "fabrikant" als apparatuur of andere producten van de site zijn niet onder de garantie.