Levering
Gratis levering vanaf 149€ excl. BTW
Contact
Contact met ons op per e-mail
Tevreden
Tevreden of Terugbetaald
Onmiddellijk
Onmiddellijk Offerte

Over Ons...

De geschiedenis van Embaleo

Embaleo is gesitueerd in de regio Nord-Pas-de-Calais, in Frankrijk.

In 7 jaar heeft dit bedrijf zich gevestigd als een erkend distributeur van verpakkingen. In de loop der jaren bouwde hij sterke relaties met klanten en leveranciers. Vandaag de dag heeft het een bereik van meer dan duizend referenties. Het bedrijf is zorgvuldig uitgebreid om aan de eisen van de klanten te voldoen, zonder ooit concessies te doen aan kwaliteit. Door middel van een grote aankoop kan het een sterke concurrentiepositie met betrekking tot de prijs innemen. De erkende kwaliteit van de dienstverlening, zowel in advies als in de kwaliteit van het product en de levering, zorgt ervoor dat er nog elke dag nieuwe klanten blijven komen....

Embaleo werd geboren vanuit een verlangen zowel particuliere als kleine bedrijven een nieuwe, gelijkwaardige dienst te bieden in verpakkingen en producten. Natuurlijk, product kennis en kennis van de logistieke activiteiten is gebruik gemaakt zodat internetgebruikers kunnen profiteren van de beste producten, de beste prijzen en de snelste termijnen. Daarnaast werd het assortiment vernieuwd voor het publiek. Hier vindt u alleen de functies die u interesseren, en werd het technische vocabulaire op de achtergrond uitgelicht. Ook zijn de verpakkingen aangepast voor zowel lichte als zwaardere portefeuilles.

Tot slot is flexibiliteit ons motto, wij luisteren naar u en vragen om uw opmerkingen, suggesties en verwachtingen. Kunt u een product niet online vinden? Aarzel dan niet om ons een verzoek per e-mail te doen, waarschijnlijk staat het ""offline"" in onze voorraad, en anders zullen we meer dan blij zijn om u van dit product te voorzien met behulp van een van onze partners.

Gevarieerde vaardigheden van een superteam

Ons team:

  • Eén leider een gemeenschappelijke strategie en eenheid in diensten garandeert van Embaleo.
  • Een manager met een sterke ervaring in het bedrijfsleven.
  • De winkeliers zijn opgeleid en hebben gekozen voor de groep, en ze werken al lang genoeg om de producten zo goed als hun eigen huis te kennen.
  • De kopers en planners weten de betrouwbaarheid van hun leveranciers te beoordelen om zowel de allerbeste prijzen als de allerbeste levertijden te garanderen.
  • De technische salesmensen hebben een langdurig en betrouwbaar partnership opgebouwd: ze kiezen alleen de allerbesten, voor de beste prijzen...
  • De receptie zorgt voor de beste service, zowel aan het bureau als aan de telefoon.
  • De IT-professionals garanderen zowel betrouwbaarheid als de veiligheid van de website en de interne portal.

Meer info...

Ons adres:

ZI de la Blanche Maison 240 Allée de Strasbourg 59270 Bailleul

Telefoon:

0032 23 18 56 40

Mail :

contact@embaleo.com