Levering
Gratis levering vanaf 149€ excl. BTW
Contact
Contact met ons op per e-mail
Tevreden
Tevreden of Terugbetaald
Onmiddellijk
Onmiddellijk Offerte

De transport van uw pakket

Scheepvaart

Verzendkosten zijn beschikbaar vanaf 149 € H.T. aankopen

De verzendkosten omvatten de verpakkings-, de verwerkings- en de portokosten. Deze kunnen een vast deel en een variabel deel bevatten, op basis van de prijs of het gewicht van uw bestelling. Wij raden u aan uw items te groeperen in één bestelling. Wij kunnen twee verschillende bestellingen niet groeperen, en u zult de verzendkosten voor beiden moeten betalen. Uw pakket wordt op eigen risico verzonden, maar speciale zorg wordt besteed aan bestellingen met breekbare producten..

Levering

Pakketten worden over het algemeen binnen 3 tot 5 dagen na ontvangst van de bestelling verzonden.

Wij zullen u zo spoedig mogelijk een link sturen waarmee u de levering van uw pakket online kunt volgen, ongeacht de gekozen wijze van levering.

Bestellingen die van maandagochtend tot en met vrijdagochtend voor 11 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt en verzonden. Bestellingen die van maandag tot en met donderdag na 11 uur worden geplaatst, worden dezelfde dag verwerkt en de volgende dag verzonden. Bestellingen die in het weekend worden geplaatst (vanaf vrijdag middag) worden verwerkt en verzonden op maandag.

Onze leveranciers zetten zich in voor een levering binnen 48 uur (op werkdagen), een prestatie die in 95% van de gevallen, over de afgelopen 12 maanden is waargenomen.De pakketten zijn extra groot en beschermd.

Zie onze algemene verkoopvoorwaarden