Levering
Gratis levering vanaf 149€ excl. BTW
Contact
Contact met ons op per e-mail
Tevreden
Tevreden of Terugbetaald
Onmiddellijk
Onmiddellijk Offerte

Uw leverancier van verpakkingsmateriaal tegen de laagste prijs

Een gevarieerd verpakkingsgamma

Hier vindt u een uitgebreide waaier aan verpakkingsmateriaal - als bescherming en voor verzendingen: kartonnen verpakkingsmateriaal met enkele of dubbele golf, kartonnen verpakkingsdozen om uw producten in te vervoeren, luchtkussenfolie om uw breekbare voorwerpen te beschermen, postdozen en enveloppen met luchtkussenfolie om uw producten via de post of met een transporteur te verzenden, ...

Maar daar houdt het niet bij op! Ons gamma bevat ook verpakkingszakjes, plastic tasjes en zakjes met gripsluiting om kleine onderdelen in te bewaren. Daarnaast hebben we nog alle nodige materiaal om pakjes en pallets te strappen: omsnoeringsbanden, spanners, omsnoeringsapparaten om met plastic of textiel te strappen, gespen en afdeklagen.

Tot slot kan u nu ook zorgeloos verhuizen. We hebben immers een speciaal verhuisgamma opgesteld waarin u makkelijk alles vindt om uw spullen te beschermen, te verpakken en te vervoeren. Er staan verpakkingsdozen voor u klaar, verpakkings- en beschermingspapier zoals kraftpapier, plakband, ... en zelfs verhuiskits met al het nodige materiaal tegen een fijn prijsje!

Verpakking voor elke behoefte

Wat verpakking betreft, heeft iedereen zijn eigen vereisten. Daarom stellen we tal van industriële verpakkingsmiddelen ter beschikking om te verpakken, te vervoeren, te verzenden, op te slaan, te stutten, te beschermen, af te sluiten, te strappen, enz. Uw verpakkingsleverancier heeft gegarandeerd duizenden producten voor u op voorraad.

Er bestaan verschillende types kartonnen verpakkingsmateriaal:

  • verpakkingsmateriaal in enkelgolfkarton voor sterke en lichte voorwerpen
  • verpakkingsmateriaal in dubbelgolfkarton voor breekbare en zware voorwerpen
  • de postdoos voor het verzenden van kleine pakjes
  • de platte verzenddoos, speciaal voor boeken, CD's en DVD's
  • de kartonnen envelop voor het versturen van documenten of dunne boekjes
  • de flesverpakking met een stut binnenin om de fles te beschermen

U heeft het begrepen, bij Embaleo vindt u alle professionele verpakkingsmateriaal en zakken die u maar kan wensen!

Gepersonaliseerde verpakking

U kan eveneens gebruikmaken van onze dienst voor gepersonaliseerd verpakkingsmateriaal. Zo kan u uw naamsbekendheid vergroten met bij ons bestelde tape met uw logo opgedrukt. U beslist alles, van A tot Z: het materiaal, de kleur, de dikte, de lengte, de breedte, de lijm, ... en natuurlijk ook de exacte plaats van het logo! Maar we bieden u ook andere gepersonaliseerde verpakkingsmogelijkheden (luchtkussen- en kartonnen enveloppen, ondoorzichtige hoezen voor onlineverkoop, postdozen, kraftzakjes, kartonnen dozen op maat, ...). Hiervoor kan u een prijsopgave aanvragen.

Een overgrote meerderheid milieuvriendelijk verpakkingsmateriaal

Embaleo denkt aan het milieu. Daarom is het grootste deel van ons productengamma milieuvriendelijk. Wat is milieuvriendelijke verpakking dan? Dat kan recyclebare of biologisch afbreekbare verpakking zijn. Bij recyclebaar verpakkingsmateriaal wordt hetzelfde materiaal hergebruikt om een nieuwe verpakking te produceren. Karton is bijvoorbeeld voor 100% recyclebaar. Dat betekent dat we het materiaal kunnen verwerken en hergebruiken om er een nieuwe kartonnen doos mee te maken. Het is dus een gerecyclede verpakkingsdoos. Ons productengamma bestaat in grote mate uit kartonnen verpakking voor transport en verpakkingspapier.

Embaleo, uw professionele en ervaren verpakkingsleverancier

Sinds 2010 levert Embaleo verpakkingsmateriaal. We verbinden ons ertoe de duizenden producten uit voorraad bij u te kunnen leveren: al wat u nodig hebt om uw producten te verpakken, op te slaan, te verzenden, af te sluiten, beschermen, beveiligen, op te delen of op pallets vast te zetten. Het is ons doel om u hoogstaand professioneel verpakkingsmateriaal aan competitieve prijzen aan te bieden. Op onze site vindt u dan ook een uitgebreid gamma aan verpakkingsmateriaal, van zakjes en plastic verpakkingsfolie voor de onlineverkoop tot allerlei verpakkingstypes voor de industrie. We werken met degressieve tarieven. Zo kan u besparen bij grote hoeveelheden terwijl wij u de beste service kunnen bieden.

Geniet ook van een snelle leveringsservice. Ontvang uw bestelling in 2 tot 4 dagen! En om het helemaal goed te maken, is de levering bij aankoop van € 149 (excl. btw) helemaal gratis! Profiteer er dus van om snel uw verpakkingsmateriaal aan te kopen.

Welk verpakkingsmateriaal heeft u nodig? Kan u wel wat hulp gebruiken?

Bij Embaleo verkopen we niet alleen verpakkingen, we helpen u ook bij uw keuze van het geschikte verpakkingsproduct. Bent u op zoek naar verpakkingsmateriaal ter bescherming of om te verzenden? Of wenst u een ander type verpakking? Onze klantendienst staat voor u klaar om u met raad en daad bij te staan!

Vrij algemeen advies nodig? Wenst u het verschil tussen de diverse verpakkingstypes beter te begrijpen? Wil u graag meer specifieke informatie over een zeker verpakkingstype? Of wil u weten hoe u een bepaalde verpakking precies gebruikt? Heeft u een vraag over uw account of over de levering van uw bestelling? Aarzel niet om onze gidsen te raadplegen, ze zijn er om u verder te helpen!